Om er zeker van te zijn dat de gassen waarmee u werkt veilig zijn, laat u uw gas analyseren.

NEDLAB Lucht en Gassen is gespecialiseerd in het onderzoeken van gas en het uitvoeren van een gas analyse

Gas laten onderzoeken

Er zijn veel verschillende gassen die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt worden. Het is van essentieel belang dat u er zeker van bent dat de gassen waarmee u werkt veilig zijn. Daarvoor analyseren wij bij Lucht en Gassen het gas met onze gas analyse. gas analyseren

Verschillende gassen
Dat gas in veel verschillende vormen te gebruiken is, is een feit. Zo bestaat de lucht die wij bijvoorbeeld iedere dag inademen uit zuurstof, stikstof, vocht, kooldioxide en sporen van andere gassen. Daarnaast wordt een atmosferische lucht bijvoorbeeld in luchtscheidingsfabrieken gebruikt als grondstof voor de productie van andere gassen.

En natuurlijk vinden we in de aarde ook aardgas en gas in ruwe aardolie, die daarentegen ook door de chemische industrie geproduceerd worden. En vergeet zeker de groep medische gassen niet die we kennen als medische lucht, medische zuurstof, lachgas en menggassen. De chemische- en kunststofindustrie gebruiken veel van deze soorten gas als grondstof.

Lucht en Gassen biedt nauwkeurige gasanalyse
U kunt om verschillende redenen een gas analyse uit laten voeren. Het belangrijkste is dat u inzicht heeft en antwoord krijgt op de vraag die u heeft. Bij Lucht en Gassen zorgen wij dat de gassen die we onderzoeken eenduidige resultaten vanuit de analyses en testen laten zien. Dat vraagt om veel kennis en specialistische apparatuur, wij werken hiervoor nauw samen met diverse laboratoria. Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse branches weten we onze gas analyse juist uit te voeren en te onderbouwen.

Wilt u een gasanalyse laten uitvoeren of meer informatie waarom het laten onderzoeken van uw gas noodzakelijk is? Neem dan contact met ons op!

Enkele branches waarvoor wij gas analyseren.

Productie & Proces

Gas

Ziekenhuizen

gas

Selecteer uw branche:

Ziekenhuizen en klinieken

Food enBeverage

FarmaIndustrie

Petrochemie

High tech en laboratoria

Metaal en constructie

Installateurs

ProcesIndustrie

Kies voor NEDLAB


Hét geaccrediteerde laboratorium van Europa, wij testen, analyseren en adviseren.

NEDLAB logo voor website Lucht en Gassen
Neem contact op